dilluns, 19 d’octubre de 2009

SEGONA CARTA DEN FREDERIC ALS LLOPS

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DELS LLOPS.
M'AGRADA MOLTÍSSIM REBRE LES VOSTRES CARTES, QUE M'EXPLIQUEU EL QUE FEIS A L'ESCOLA I PODER-VOS AJUDAR AMB ELS PROJECTES I TEMES QUE TREBALLAU.
AQUÍ AL BOSC TENC MOLTS AMICS QUE SÓN ANIMALS I NA LLUNA QUE ÉS UNA FOLLETA COM JO. ELLA ÉS UN POC MÉS JOVE QUE JO I ÉS ENCARA UN POC MÉS BAIXETA PERÒ COM TOTS ELS FOLLETS, TÉ MOLTA FORÇA I ENERGIA!!!
ARA MESQUINA HA DE FER MOLTA FEINA AL BOSC, PERQUÈ JO VAIG CAURE I TENC UNA CAMA ROMPUDA I NO PUC FER RES MÉS QUE SEURE. ESPER PREST PODER ESTAR RECUPERAT PER PODER-LA AJUDAR. US ENVIO UNA FOTO NOSTRA I AIXÍ VEUREU COM ÉS.
HE VIST QUE ARA ESTUDIAU ELS LLOPS I QUE JA SABEU MOLTES COSES. US VAIG DIR QUE TENC UN AMIC LLOP, EN ROC. NA LLUNA I JO EL VAM TROBAR UN DIA PEL BOSC MOLT MAL FERIT. EL VAM CURAR I DES DE LLAVORS VA QUEDAR A VIURE AMB NOLTROS.
A LA VOSTRA CARTA ME DEMANAU QUÈ MENJA. COM SABEU ELS LLOPS MENGEN CARN, CACEN ALTRES ANIMALS PER PODER-SE ALIMENTAR. PERÒ EN ROC QUAN VA ESTAR FERIT NO PODIA ANAR A CAÇAR PERQUÈ ES TROBAVA MOLT DÈBIL. DES DE LLAVORS ES VA ACOSTUMAR A MENJAR FRUITES DEL BOSC, AGLANS, ESCLATA-SANGS I ELS NOSTRES MENJARS. I JA NO HA TORNAT A CAÇAR MÉS. I S'HA CONVERTIT EN EL NOSTRE MILLOR AMIC. FINS I TOT ENS AJUDA A CUIDAR EL BOSC I ELS ANIMALS.
MIRAU US ENVIO UNA PRESENTACIÓ ON EN ROC US EXPLICA TOT EL QUE LI VA PASSAR.
AMIGUETS I AMIGUETES ARA US HE DE DEIXAR QUE HE D'ANAR A DESCANSAR PERQUÈ SA CAMA ES CURI BEN I BEN PREST.
ESPER MOLT PREST LES VOSTRES NOTÍCIES.
UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada