diumenge, 28 de novembre de 2010

CARTA DEN FREDERIC A LA CLASSE DE SES SERPS

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES SERPS
ESTIC MOLT CONTENT QUE M'AJUDEU A RECORDAR COSES DE QUAN ERA PETIT.
EFECTIVAMENT, AQUELL FOLLET QUE SURT A LA FOTO AMB EL GORRO VERD ÉS LA MEVA GERMANA BESSONA, ÉS DE NOM ROSELLA I ELLA ENCARA VIU AL MÓN DELS CONTES AMB ELS MEUS PARES, I AMB MOLTS AMICS MÉS.
PERÒ JO VAIG VOLER SORTIR DEL MÓN DELS CONTES PER DESCOBRIR LES COSES DEL MÓN REAL, COM M'EXPLICAVA LA MEVA AMIGA RUFINA QUAN ERA ALLÀ.
ARA SOM GUARDABOSC I LA MEVA FEINA ÉS PROCURAR QUE EL BOSC ESTIGUI BEN NET I CUIDAT.
HE VIST QUE VOS VA PREOCUPAR MOLT SABER DE L'INCENDI, DE QUAN ES VA CREMAR EL BOSC ON JO VIVIA ABANS. AQUÍ TENIU UNES IMATGES QUE VOS HO ACLARIRAN UNA MICA MÉS. TOT VA COMENÇAR UN DIA A FINALS D'ESTIU QUE UN GRUP DE GENT VAN VENIR AL BOSC A FER UN DINAR. VAN FER FOC PER TORRAR CARN. EREN DUES FAMÍLIES AMB FILLETS PETITS COM VOLTROS. JO ELS VAIG VEURE QUAN VAN ARRIBAR PERÒ ME'N VAIG ANAR D'ALLÀ PERQUÈ TENIA FEINES A FER A L'ALTRA BANDA DEL BOSC. AS CAP D'UNES HORES EN XIM ME VA VENIR A AVISAR QUE EL BOSC S'ESTAVA CREMANT.
ES VEU QUE AQUELLA GENT QUAN SE'N VAN ANAR NO VAN DEIXAR EL FOC BEN APAGAT.
VA SER UNA GRAN DESGRÀCIA. MOLTS ANIMALS VAN MORIR, A ALTRES SE'LS VA CREMAR LA CASA, ELS ARBRES ES VAN CREMAR.
JO VAIG FER EL QUE VAIG PODER PERÒ ERA IMPOSSIBLE APAGAR AQUELL FOC. LLAVORS VAN ARRIBAR ELS BOMBERS I ES CAP D'UNES HORES VAN ACONSEGUIR APAGAR L'INCENDI.
PERÒ TARDARIA MOLT DE TEMPS A TORNAR CRÉIXER HERBA, PLANTES I NOUS ARBRES AL BOSC CREMAT, A MÉS VAIG QUEDAR SENSE CASA. PER AÇÒ VAIG AGAFAR EL POC QUE EM QUEDAVA I ME'N VAIG ANAR AMB ALTRES SUPERVIVIENTS A CERCAR UN NOU LLOC ON VIURE.
I VAIG TENIR MOLTA SORT!!, VAIG TROBAR UN BOSC PRECIÓS ON CONEIXERIA A NA LLUNA QUE ME VA ACOLLIR A LA SEVA CASA.
MIRAU, MIRAU,....

TAMBÉ HE VIST AL VOSTRE BLOC, QUE VAU ANAR A VEURE “ABSTRACTE” AS MERCADAL.
AMB LES FEINETES QUE HEU FET ES VEU QUE VOS VA AGRADAR MOLT I SEGUR QUE VOLDREU SABER MÉS COSES DELS PINTORS QUE SORTIEN.
CERCANT PER INTERNET HE TROBAT COSA DEN JOAN MIRÓ. TAMBÉ US HO ENVIO PER SI US INTERESSA. ESPER QUE US AGRADI
FINS AVIAT!!!
UNA BESADA DE FOLLET

ADÉUUUUUUUUUUUUUUU


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada